Ravintolapalvelut

Kallion korttelissa syödään aina hyvin. Monipuolinen ja maukas lounasbuffettimme on katettuna joka arkipäivä lounasravintola Kuntakalliossa. Tyylikäs ja korkeatasoinen edustusravintolamme Kalliokivi palvelee tilausravintolana sekä kokous- ja juhlatarjoiluissa. 

Aulakahvila ja terassi

Kallion korttelin viihtyisässä ja avarassa kahvilassa tarjoillaan päivittäin Hyvän Olon aamiainen. Pikkunälkään kahvilasta löytyy mm. täytettyjä sämpylöitä ja makeita kahvileipiä sekä muita välipaloja ja ihania erikoiskahveja.

Pyydä tarjous

Olipa kokous- tai tapahtumatarpeesi millainen vain, me järjestämme sinulle siihen tarjoilut. Järjestetään yhdessä onnistunut tilaisuus. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös täältä:

Pyydä tarjous

Lounasravintola Kuntakallio

Kuntakallio tarjoaa viihtyisän ruokailuhetken uudistetussa ravintolassa joka arkipäivä klo 10.30–14.00. Lounaslistalta löytyy kotimaisia ja kansainvälisiä makuja, luomua, kasvisherkkuja unohtamatta. Tarjoamme päivittäin kolme lämmintä lounasvaihtoehtoa ja keiton. Lounas sisältää juoman, lisäkesalaatin, leivän ja jälkiruoan. 

 

Tilausravintola Kalliokivi

Onnistuneen kokouksen salaisuus löytyy herkullisista tarjoiluista. Upeasti uudistettu ravintolasali tarjoaa viihtyisän miljöön ja ammattitaitoinen keittiö pitää kokousvieraasi tyytyväisinä pitkinäkin palaveripäivinä. Kokousvieraille katetaan aamukahvibuffet ravintolaamme tai asiakkaan toiveesta tarjoilut saadaan katettua myös kokous- ja kabinettitiloihin. Korkeatasoiset a la carte ja buffet -lounaat sekä ilta- ja edustustilaisuudet hoituvat tyylikkäästi vankalla ammattitaidolla.